Folie faruri + stopuri

Afiseaza: 1-14 din 14 produse

 Filtre
Aplicarea foliei de protecție pentru vopsea creează o barieră între farul real și cel al resturilor rutiere și degradarea UV, ceea ce împiedică luminozitatea farului și a stopurilor  în timp.

Combinarea tuturor factorilor ce pot determina farurile să devină mătuite (pe măsură ce învelișul UV se degradează) reduc drastic eficacitatea luminozității farurilor - mai ales în timpul conducerii pe timp de noapte.

Aplicarea foliei de protecție pentru vopsea creează o barieră între farul real și cel al resturilor rutiere și degradarea UV.

Aplicând o folie premium cu un strat de "auto-videcare" oferiți o liniște sufletească adecvată, că vizibilitatea nocturnă nu ar trebui să fie o îngrijorare în perioada de conducerii vehiculului.

Prin dispunerea lor la extremitatile caroseriei, stopurile sunt și ele foarte expuse la zgariere. In parcari, pe drumuri inguste, in contact cu crengile joase ale arborilor și arbustilor, stopurile suporta lovituri si impacturi repetate. Astfel, suprafetele lor isi pierd treptat stralucirea, devenind cu timpul tot mai inestetice si mai opace.

Pentru că iubim mașinile și ne dorim ca ele să fie căt mai elegante vă oferim soluții pentru a schimba aspectul farurilor și al stopurilor. E vorba de folia fumurie în doua variante de transparență: inchisa si light, folia fumurie confera protectie si un aspect rafinat, ingrijit. Suprafata lucioasa a acesteia nu va pastra toate urmele loviturilor suferite si, mai mult decat atat, ea va proteja stopurile și farurile pe care le acopera.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!