Cum se autovindeca folie de protectie vopsea PPF?

Cum se autovindeca folie de protectie vopsea  PPF?
Să fim 100% clari – nu toate produsele de pe piața foliilor de protecție a vopselei au proprietăți de auto-vindecare. Cei care posedă acest atribut sunt formați din polimeri elastomerici. Aceasta introduce cuvântul zilei de astăzi – „Elastomeric”. Deci, ce înseamnă asta?

Ei bine, cuvântul în sine este un adjectiv care descrie natura sau acțiunea materialelor care sunt elastomeri. Elastomerii sunt polimeri reticulați care sunt legați lejer. Este un cauciuc sintetic sau natural care poate reveni la starea sa naturală atunci când sursa deteriorării este îndepărtată.

Atunci când o folie de protecție a vopselei de înaltă calitate este compusă din acest material, aplicarea căldurii (fie naturală de către soare sau un pistol termic) va repara daune precum zgârieturi sau chiar rupturi minore cauzate de un impact cu o piatră. Dacă folie de protectie caroserie PPF este reparat în această metodă, termenul „auto-vindecare” este puțin inexact, deoarece necesită o acțiune fizică exterioară.


Există un PPF cu auto-vindecare adevărată?

Există o mulțime de oameni care se întreabă categoric cum funcționează folie de protectie PPF. Ei bine, așa cum am explicat mai sus, știința infuzată în aceste materiale avansate ajută la blocarea deșeurilor rutiere comune de a deteriora suprafața vehiculului. Dacă este lovit suficient de puternic, PPF-ul se poate zgâria de fapt. Acesta este locul în care proprietățile de auto-vindecare ale foliei de protecție a vopselei intră în aplicare practică.

Cu toate acestea, dacă un produs este cu adevărat auto-vindecător, ar trebui să posede tehnologia și capacitatea de a se repara fără o sursă externă.

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!