Adevarul despre foliile de protectie caroserie

Adevarul despre foliile de protectie caroserie

Când vine vorba de protejarea vopselei unei mașini, există multe posibilitati.  În timp ce stratul transparent, lacul care protejeaza vopseaua unui vehicul este proiectat pentru a servi drept protectie fața de lovituri si zgarieturi, lacul are propriile puncte slabe.
 

Lacul decolorat, decojit, crăpat, zgâriat și oxidat poate fi observat pe mașini, reamintind de ceea ce se întâmplă atunci când neglijați curățarea și protejarea automobilului. În timp ce vopseaua de sub lac poate sa arate bine, datorită lacului care suportă greul, in ansablu elementul va arăta oribil, din cauza pagubelor suferite de lac.
 

În sens pozitiv, o cerere crescută de folie de protecție a vopselei pentru autovehicule (PPF) în ultimii ani a eliminat multe dintre aceste decojiri de lac. Nu sunteți familiarizat cu PPF? Iată o scurtă descriere a ceea ce este fabricat și cum funcționează.

 

PPF constă dintr-un poliuretan ultra-subțire sau polimer, care, atunci când este aplicat în mod corespunzător de către un profesionisti (de obicei un expert în detailing sau colantor auto), formează un strat de suprafață de protecție transparent. Această folie de unică folosință protejează lacul transparent al unei mașini, precum și vopseaua de sub ea, de  zgârieturile de suprafață, expunerea la UV, depunerea de calcar, ploi acide, oxidare și gainat.


Acestea fiind spuse, există încă multa confuzie cu privire la ceea ce PPF poate și nu poate face, mai ales atunci când este expus la situații extreme. Pendulul se leagănă  în ambele sensuri, argumentele pro și contra PPF fiind fie exagerate, fie complet subevaluate.


Așadar, hai să trecem la fapte, pentru că este mult de câștigat dacă ai instalat folia de protecție a vopselei pe automobilul tău și multe lucruri care pot merge și prost ...

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!