Protecție caroserie

Afiseaza: 1-21 din 49 produse

 Filtre

Ești pe cale să achiziționezi un vehicul nou și vrei să nu se schimbe niciodată. Vrei să arate ca în ziua în care o cumperi. Pentru ca acest lucru să se întâmple, mașina dvs. va trebui să aibă o anumită protecție, ceva care să o protejeze de forțele naturii care decimează aspectul vehiculului, iar pentru asta aveți nevoie de folia de protecție caroserie ( PPF ).

Iată tot ceea ce privește foliile de protecție pentru automobile: Îți păstrează mașina mai bine pentru mai mult timp. Asta e. Despre asta este vorba. Folia pentru protecția vopselelor auto este cea mai cuprinzătoare formă de apărare pe care o puteți stabili între mașina dvs. și tot ceea ce poate deteriora aspectul mașinii.

Datorită rezistența ridicată la impact a foliiei, aplicarea sa vă va proteja vopseaua de zgârieturi cauzate de roci și resturi rutiere. Folia de uretan este rezistentă la coroziune și contaminanți acide, ceea ce înseamnă că creează o linie de apărare împotriva petelor și gravurilor chimice cauzate de excremente de păsări, stropi de insecte sau depozite minerale și ploi acide.
Nu se oxidează cu expunerea la soare și vă va proteja vopseaua de decolorarea provocată de razele UV. Stratul superior al unui film de calitate este format din polimeri elastomeri care revin la forma lor naturală după ce au fost întinși sau desfigurați, oferind foliei o proprietate „auto-vindecătoare”. Asta înseamnă că atunci când zgârieturile ușoare sunt aplicate în folie, absoarbe daunele și revine la textura și proprietățile pe care le avea înainte de incident.

Tot ce trebuie să spunem, aplicarea unei folii clare de protecție este un lucru pe care îl puteți face astăzi pentru a vă ajuta să mențineți aspectul și calitatea vopselei auto pentru anii următori.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!