Colantare auto

Afiseaza: 1-21 din 269 produse

 Filtre
SG005 Super Gloss Sand - Maro
-18%

SG005 Super Gloss Sand - Maro

5.943,00 RON 4.900,00 RON
SG008 Super Gloss Piggy Bank - Roz
-18%

SG008 Super Gloss Piggy Bank - Roz

5.943,00 RON 4.900,00 RON
MSG018 Super Gloss Metallic Rose - Roz
-20%
SG010 Super Gloss Citrus Yellow - Galben
-18%
SG009 Super Gloss Cherry Blossom - Roz
-18%
SG003 Super Gloss Chalk Grey - Gri
-18%

SG003 Super Gloss Chalk Grey - Gri

5.943,00 RON 4.900,00 RON
SG006 Super Gloss Blood Red - Rosu
-18%

SG006 Super Gloss Blood Red - Rosu

5.943,00 RON 4.900,00 RON
SG013 Super Gloss Army Green - Verde
-18%

SG013 Super Gloss Army Green - Verde

5.943,00 RON 4.900,00 RON
SG011 Super Gloss Acid Green - Verde
-18%

SG011 Super Gloss Acid Green - Verde

5.943,00 RON 4.900,00 RON
PG026 Gloss Pearlescent Neon Mint - Verde
-20%
3M 2080-G12 Gloss Black for Chrome Delete
-29% nou

Aplicați pe cont propriu foliile auto: o tendință cu viitor.


Este la modă folia Car Wrap, folia pentru acoperirea completă a suprafețelor, denumită folie Wrapping. Configurarea optică a autovehiculelor cu folii auto a devenit un fenomen întâlnit la nivel mondial în ultimii ani. Avantajele deosebite ale acoperirii complete cu foliile auto de calitate ridicată Car Wrap nu pot fi trecute cu vederea: Este aproape imposibil să se efectueze modificări vizuale ale autovehiculului mai rapid, mai ușor și mai ieftin. În situațiile în care se efectuau în trecut lucrări de vopsire având costuri ridicate, se poate utiliza în prezent aplicarea foliilor de colantare în regie proprie. În mod suplimentar, prin aplicarea foliilor Car Wrapping vopseaua autovehiculului dvs. va fi protejată împotriva influențelor mediului. Foliile auto îmbunătățesc conservarea calității vopselei, ceea ce produce un impact asupra valorii de revânzare a autovehiculului. În caz de necesitate, îndepărtarea fără reziduuri a foliei auto se realizează rapid.

 

Foliedeprotectie.ro: Specialistul dvs. pentru folii auto

Începând cu anul 2019, Foliedeprotectie.ro este un pionier în domeniul vânzărilor online și vă oferă exclusiv produse de calitate pentru rezultate perfecte și durabilitate pe termen lung. Foliile noastre auto își mențin stabilitatea culorilor mulți ani. Gama noastră de folii auto este clasificată în domeniile reprezentate de folie auto Car Wrap, folii auto imprimate cu designuri și decoruri speciale, folii de protecție a vopselei, precum și folii de nuanțare și protecție solară. În mod suplimentar, Foliedeprotectie.ro oferă o gamă largă de accesorii, instrumente pentru aplicarea cu succes a foliilor auto. Indiferent de modul în care doriți să utilizați folia dvs. auto Car Wrap - fie pentru a proteja caroseria autovehiculului dvs., pentru protecția împotriva privirilor indiscrete sau pentru modificarea optică a autovehiculului - la Foliedeprotectie.ro veți găsi folia auto Car Wrap potrivită pentru cerințele și nevoile dvs.

Aplicați pe cont propriu foliile auto: o tendință cu viitor.

Este la modă folia Car Wrap, folia pentru acoperirea completă a suprafețelor, denumită folie Wrapping. Configurarea optică a autovehiculelor cu folii auto a devenit un fenomen întâlnit la nivel mondial în ultimii ani. Avantajele deosebite ale acoperirii complete cu foliile auto de calitate ridicată Car Wrap nu pot fi trecute cu vederea: Este aproape imposibil să se efectueze modificări vizuale ale autovehiculului mai rapid, mai ușor și mai ieftin. În situațiile în care se efectuau în trecut lucrări de vopsire având costuri ridicate, se poate utiliza în prezent aplicarea foliilor de protecție în regie proprie. În mod suplimentar, prin aplicarea foliilor Car Wrapping vopseaua autovehiculului dvs. va fi protejată împotriva influențelor mediului. Foliile auto îmbunătățesc conservarea calității vopselei, ceea ce produce un impact asupra valorii de revânzare a autovehiculului. În caz de necesitate, îndepărtarea fără reziduuri a foliei auto se realizează rapid.

Foliedeprotectie.ro: Specialistul dvs. pentru folii auto

Începând cu anul 2008, Foliedeprotectie.ro este un pionier în domeniul vânzărilor online și vă oferă exclusiv produse de calitate pentru rezultate perfecte și durabilitate pe termen lung. Foliile noastre auto își mențin stabilitatea culorilor mulți ani. Gama noastră de folii auto este clasificată în domeniile reprezentate de folie auto Car Wrap, folii auto imprimate cu designuri și decoruri speciale, folii de protecție a vopselei, precum și folii de nuanțare și protecție solară. În mod suplimentar, Foliedeprotectie.ro oferă o gamă largă de accesorii, instrumente pentru aplicarea cu succes a foliilor auto. Indiferent de modul în care doriți să utilizați folia dvs. auto Car Wrap - fie pentru a proteja caroseria autovehiculului dvs., pentru protecția împotriva privirilor indiscrete sau pentru modificarea optică a autovehiculului - la Foliedeprotectie.ro veți găsi folia auto Car Wrap potrivită pentru cerințele și nevoile dvs.

Aveți nevoie de ajutor? Suntem aici pentru dvs.!

Dacă aveți întrebări cu privire la foliile auto Car Wrap sau dacă doriți o consultanță individuală, vă rugăm să contactați serviciul nostru de relații cu clienții prin telefon sau prin e-mail. Împreună vom găsi o soluție potrivită. Dacă doriți să rămâneți în contact cu noi, vă rugăm să vă abonați la newsletter-ul nostru. Vă informăm cu privire la oferte, tendințe și noutăți din lumea Foliedeprotectie.ro.

close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!